Kaip susikurti jaukių ir šiltų namų įvaizdį?
Ruduo ypatingas laikotarpis, tai pereinamasis metų laikas kada namus puošiame ne šviežiomis vaisių kekėmis, tačiau moliūgų ir obuolių derliumi, ištraukiame iš stalčių visas kvepiančias žvakes ir bandome susikurti ypatingą nuotaiką. Gamtos gėrybės gražiausi namų dekoro elementai, tačiau lapkričiui prasidėjus moliūgas išeina iš mados, parduotuvių vitrinos pradeda ruoštis gražiausioms metų šventėms, o Kalėdų eglutės namie taip pat dar nesinori. Taigi ko imtis niūkią lapkričio dieną? Kai už lango šlapia, o nuotaika taip pat prasta?
Tokiu atveju verta imtis jau išbandytų metodų!

 

I patarimas. Neapsikraukite dideliais pokyčiais.

Keiskite namuose tik dekoro detales, nereikia keisti baldų tam, kad namai taptų jaukūs, suraskite pačias paprasčiausias detales. Galbūt jau ilgą laiką norėjote pakeisti staltiesę, vazą, lovatiesę, saldaininę. Šį tą pakeitę ir atnaujinę galite išvysti visai kitą namų vaizdą.

II patarimas. Investuokite tik į ilgalaikius pirkinius.

Tokius, kuriuos seniai norėjote įsigyti arba tuos, kuriuos laikas atnaujinti. Tai gali būti: šviestuvas – galbūt iš juodos spalvos šįkart jį galite pakeisti į blizgantį kreminės spalvos; dekoracinis veidrodis vietoj pigaus paveikslo ir pan. Pabodęs namų kampo vaizdas įgaus naujų atspalvių, suteiks savitumo ir atneš naują energiją Jūsų kasdien matomai erdvei.

III patarimas. Apgalvokite, galbūt nebūtina keisti.

Kartais apsigauname ir norime pakeisti esamus daiktus naujesniais, nors to net nereikia. Jeigu namuose raibsta akys nuo spalvų ir nuo kiekių, pabandykite atnaujinti daiktų išdėliojimą. Sukurkite minimalistinį stilių, pagalvokite gal vertą kai kurias detales sudėti į dėžes. Vaizdas namuose kaip mat pasikeis. O po kurio laiko bus smagu ištraukti dėžėje esamus aksesuarus. Taip pat apgalvokite, galbūt namuose kaip tik ir trūksta keletos akcentų, kurie sukurs namų jaukumą ir šilumą. Galbūt Jūsų svetainėje kavos staliukas vieno atspalvio ir jį pagyvintų spalvotas padėklasdekoraciniai indeliai. Miegamasis baltas kaip palata? Tuomet, žaiskite audiniais ir įsigykite bent dviejų skirtingų tekstūrų minkštus pledus. Papildomai pasipuoškite žvakėmis ir nepamirškite bent vakarais jų uždegti.
 
Ir pabaigai, visi žinome kad, rudenį labiausiai trūksta kvapų, tad atsiduokite kūrybai virtuvėje, šaltą rudenį visi turime bent vieną laisvą vakarą, kurį galime praleisti iškepdami obuolių pyragą ar pasimėgaujant išgerti kavos su cinamonu. Namai pakvips, širdis apsals ir pajusite tikrą namų šilumą!

Dovanų idėjos

Sutaupykite 11%
Prekės ženklo pavadinimas

Produkto pavadinimas

€77,00 €87,00
Liko tik 1 vienetas
Sutaupykite 11%
Prekės ženklo pavadinimas

Produkto pavadinimas

€77,00 €87,00
Liko tik 1 vienetas

Dovanų idėjos

Žiūrėti visus
Adevelo dovanu kuponas
Adevelo Adevelo Dovanų Kuponas
Pardavimo kainaNuo €50,00
Sandėlyje
Pasirinkite savybes
Dizainas be pavadinimo - 2021-10-21T144922.733
Adevelo Dovanų pakavimui
Pardavimo kaina€4,99
Sandėlyje, 3 vnt
Batų šaukštas Zebert
Adevelo Batų šaukštas Zebert
Pardavimo kaina€35,56
Sandėlyje, 3 vnt
Sutaupykite 25%
3 už 2 kainą Max Shine3 už 2 kainą Max Shine
Adevelo 3 už 2 kainą Max Shine
Pardavimo kaina€28,77 Reguliari kaina€38,37
Sandėlyje
Sutaupykite 37%
3 už 2 kainą Rose Shine3 už 2 kainą Rose Shine
Adevelo 3 už 2 kainą Rose Shine
Pardavimo kaina€24,00 Reguliari kaina€38,37
Sandėlyje